tiistai 10. tammikuuta 2012

Ensi joulua odotellessa...

Joulun alla tuntui kaikkialla suuri joulupalloinnostus - kaikki neuloivat Arnen ja Carlosin palloja. Minä olin kuitenkin pihi, enkä ostanut ko. joulupallokirjaa (ainakaan vielä...). Paikallisessa sanomalehdessä oli joulukuussa virkattujen joulupallojen ohje, ja minä kokeilin niitä. Kaksi palloista on virkattu Novita Gold-langasta, yhdessä on valkoista Rose Mohairia ja Goldia yhdessä. Hienosti ne koristivat joulukuustamme tänä vuonna. Ensi vuodeksi sitten lisää, jospa se Arnen ja Carlosin kirjakin olisi jo sitten alelaarissa tai kirpparilla :-)
Joulun aikaan anoppilassa lueskelin lehtiä, ja eräästä joululehdestä löysin mainoksen kirjasta "Jouluseimi - neulo itse joulun tarina". 
Kirja vaikutti mielenkiintoiselta, ja hetken sitä netissä tutkittuani päätin laittaa tilaukseen. Kirja kolahti postilaatikkoon viime viikolla, ja laitoin se toiveikkaasti nykyisen seimiasetelmani viereen odottamaan. Ehkä sillä paikalla on jo ensi jouluna uusi, itse neulottu seimiasetelma. Tavoitteenani on saada ensi jouluksi ainakin Maria, Joosef ja Jeesuslapsi valmiiksi. Odotan jo innolla esim. tietäjien lahjojen tekemistä - niihin saa upotettua vaikka mitä ihanaa kimaltavaa :-)

Kirjassa on selkeät ohjeet seimiasetelman hahmojen neulomiseksi, ja mukana tuli myös pahvinen, koottava seimi sekä taustamaisema. Jos jotakuta kiinnostaa, lisätietoja löytyy Kotimaakaupasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät viestin vierailustasi.