sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kädentaitomessuilla

Tänään sain kulkea kälyni kanssa Tampereen kädentaidot-messuilla kaikessa rauhassa ja pitkän kaavan mukaan. Pysähdyimme välillä kahvittelemaan ja söimme lounasta. Teimme mukavia löytöjä ja vain katselimme ja nautimme olostamme. Sunnuntai oli messuilla mukavan rauhallinen päivä, ei ollut ruuhkaa eikä tungosta.

Muutamia ostoksiakin tuli tehtyä.

Ensiksi kassiini tuli tällaiset korvikset:Katselin lankoja, ja olin ylpeä itsestäni kun osasin sanoa "ei". Olin jo kotona pohtinut, että jos löydän kropalleni sopivan tunikan, voisin sellaisen ostaa. Monella osastolla katselin ja sovitinkin, mutta omalla X-vartalolleni sopivia ei tahtonut löytää. Monessa tunikassa on hyvin suora leikkaus, ja ne näyttävät ylläni lähinnä säkeiltä. Sitten kun pääsimme Coconaten osastolle, näin heti henkarilta, että tämä se on. Tunika istui päälleni kuin valettu! Kuvausta varten suoraan kassista, en jaksanut silittää...Samalta osastolta löysin myös ihanan värikkään korun.


Olen aina pitänyt hopealusikoista tuunatuista koruista. 
Tällä kertaa mukaani tarttui kuitenkin hopealusikasta tehty kynttilänjalka. 
Ihastuin sen muotoon, ja sehän sopi takkamme reunukselle mainiosti.
Melkein pääsin siis kotiin ilman lankaa, mutta Wetterhoffilta sitten tarttui mukaan kuitenkin vähän lankaa ja ohjeet kivaan baskerintapaiseen pipoon.


Kaiken kaikkiaan oli oikein mukava messupäivä!