perjantai 30. marraskuuta 2012

Kuusi kuvaa kesästä

Olen huomannut jo useammassakin blogissa haasteen "kuusi kuvaa kesästä", nyt viimeksi tänään Lankapirtissä. Keskellä ikävää tuulta ja tuiskua olikin mukava lämmitellä kesäisten kuvien parissa. Niitä oli tänäkin kesänä kertynyt todella paljon, joten valinta oli vaikea. Olen kuvannut kesällä erityisen paljon kukkia uudella makro-objektiivillani, joten yritin löytää muutakin - kesän muutaman kohokohdan. Jos haluat, liity haasteeseen ja kerro siitä kommentoimalla tähän postaukseen, niin osaan käydä katsomassa sinunkin kesäkuviasi!

Heti kesän alussa vietimme mukavan viikon koko perheen voimin Espanjan Andaluciassa. Näimme ja koimme paljon ja saimme liottaa varpaita merivedessä ja hiekassa.
Kesään mahtui myös mökkeilyä omissa lapsuuden maisemissani. Rantakoivut ilta-auringossa ovat minun sielunmaisemaani. Tämä mökkiranta tuli perheeni omaksi sinä vuonna, kun täytin vuoden.
Kesällä vietimme paljon aikaa myös mieheni äidin lapsuudenkodissa, joka on nykyään kesä-asuntona. Siellä lähellä on joki, jonka rannasta bongasin nämä villinä kasvavat akileijat.

Saman paikan pihamaalla asustaa paljon siilejä, ja yhtenä päivänä asetuin ruohikolle makaamaan vatsalleni kameran kanssa, kun siili kulki lähistöllä. Sehän tulikin lähelle, meinasi kai tulla nuuhkimaan minua. Kohta kuvan ottamisen jälkeen piti jo liikahtaa sen verran, että siili kääntyi toiseen suuntaan.

Kesällä vietettiin myös lapseni konfirmaatiota. Tämä kuva on konfirmaatiomessun alttaritaulusta muistona erittäin hienosta päivästä.
Rippojuhlien aikaan pihassani alkoi kukkia ruusuja. Tässä yksi vielä nupullaan.

Uutta kesää odotellessa...