lauantai 5. tammikuuta 2013

Ensimmäinen patalappu "a la Carte"

Flunssa on ollut kova, enkä ole jaksanut oikein tehdä mitään paitsi loikoilla sohvalla tai sängyllä ja nukahdella välillä. Nuhan lisäksi on ollut riesana todella kova päänsärky, joten lukemiseenkaan ei ole jaksanut keskittyä kunnolla.

Tänään keksin, että virkkaaminen onnistuu makuulla kutomista paremmin ja kaivoin esille lokakuussa ostamani "Patalappuja a la Carte"-kirjan ja pari kerää seitsemää veljestä. Päätin kokeilla ensin kirjovirkattua, kaksiväristä tähtipatalappua. Se olikin aika kiva malli, ja tulos oli nätti, joskin jokunen tähtisakara meni vähän sinne päin... Mutta näitähän voisi tehdä vaikka lisää. On meinaan vähän noloa, kun minulla on aivan kamalan rumia ja kuluneita vanhoja patalappuja käytössä, vaikka helppohan niitä olisi tehdä. Taidan tehdä vielä pariksi toisen, jossa on sama sininen ja ruskea toisinpäin.

Kuvatessa päätin minäkin kokeilla puhelimella Instagramia, kun olen niin monessa blogissa nähnyt niin kivoja kuvia. Enkä suoraan sanoen myös jaksanut raahustaa yläkertaan hakemaan kunnon kameraa. Toivotaan, että olo kohenee pian, jotta jaksaa maanantaina aloittaa taas uuden lukukauden pirteänä.