perjantai 12. huhtikuuta 2013

UFOJA Tampereella?

Tampereella ja Helsingissä järjestettiin tällä viikolla KäsityöUFOjen flash mob-tapahtumat
Tässä lainaus tapahtuman Tampereen tapahtuman Facebook-sivulta, jotta pääset kärryille, mistä oli kysymys:

Juhlista valtakunnallista Taidon ja käsityön viikkoa 8.-14.4.!
Osallistu käsityöUFOjen flash mobiin Koskikeskuksessa ke 10.4.2013 klo 17.15
Ota mukaan oma keskeneräinen käsityösi,jota voit seisahtaa tekemään julkisesti ja kutsu tapahtumaan myös ystäväsi!
KäsityöUFO on ”unfinished object” eli keskeneräinen käsityö, joita on lähes kaikilla käsitöitä joskus tehneillä. Nyt on aika kaivaa ne kaapista ja tulla tekemään yhdessä.
UFOjen lisäksi Tampereen yliopiston opettajaksi opiskelevien ryhmä kirjoo keskellä tapahtuma-aluetta jättimäistä kirjontatyötä, johon myös ohikulkijoilla on mahdollisuus osallistua.
Tapahtuman järjestävät:
Tampereen seudun tekstiiliopettajat ry. ja Tampereen yliopiston opettajaksi opiskelevat yhdessä Taito Pirkanmaa ry:n kanssa.
Tapahtumaan tukemassa:
Koskikeskus, Pirkanmaan kotityö ry. Tekstiiliopettajaliitto TOL ry, sekä Käsi- ja Taideteollisuusliitto Taito ry.

Minäkin lähdin mukaan ja virkkasin isoäidinneliöitä. Miehenikin oli yllättäen ilmestynyt parvekkeelle katselemaan, ja häneltä sain tämän kuvan itsestäni ja monesta muusta.


Ette varmaan löydä minua noin pienestä kuvasta, varsinkaan kun en ole täällä tainnut omilla kasvoillani pahemmin esiintyä. IRL-tutut toki tunnistavat, mutta jospa nyt paljastaisin teille muillekin kasvoni tämän Rouva Pionilta saadun kuvan kautta. Laitoin kuvan myös FB-profiilikuvakseni, ja sain positiivisia kommentteja. 
Ihminenhän näyttää NIIN hyvältä, kun on vaikkapa virkkuukoukku kädessä ;-)


Rouva Pioni on myös kertonut tapahtumasta omassa blogissaan, käykäähän kurkkaamassa! Siellä on kivoja kuviakin, itse en näpännyt kuin pari kuvaa kännykällä, eikä niistä tullut julkaisukelpoisia.
Koskikeskuksen keskusaukiolla oli mukavasti väkeä, mutta olisi meitä enemmänkin mahtunut! Toisessa kerroksessa oli ohmisiä parvekekaiteen vierellä ja he olivat pudottaneen lankakeränsä kaiteen yli alakertaan. Se oli veikeän näköistä. Tässä yksi kännykkäkuva, jossa ainakin jokunen alas roikkuva lanka erottuu.


Lisää kuvia löytyy myös Verkarannan Facebook-sivun kautta. Helsingin vastaavasta tapahtumasta löytyy video täältä. Palataan asiaan, kun Tampereen tempauksesta ilmestyy video.