tiistai 2. heinäkuuta 2013

Hyvästit Google readerille

Minä olen seurannut blogeja iPadilla ja puhelimellani tosi mukavan ja näppärän  Flipboard-ohjelman avulla, johon saa lisättyä monta tiliä ikäänkuin omaksi aikakauslehdeksi. Siinä on näkynyt Facebook ja  ja uutiset ja blogit oikein mukavasti ja visuaalisesti kivana kokonaisuutena.

Tähän saakka.

Google kaikessa tyhmyydessään päätti kuitenkin lopettaa google readerin, jonka syötteet sai tuotua Flipboardiin. Ne piti säilyä siellä edelleen, mutta tänään oli kaikki kuitenkin hävinneet.

Olin jo aikaisemmin siirtänyt kaikki seuraamani blogit Feedly-palveluun. Tänään kuitenkaan sekään ei auennut iPadilla, tuli joku virheilmoitus. Tietokoneella kyllä toimi ihan näppärästi, mutta tietokoneella tulee nykyään käytyä niin harvoin. Ei auttanut muuta kuin keksiä vielä uusi tapa ja siirtyä Bloglovinin kautta seuraamiseen.

Jos itse käytit google readeria, sinne tallenetut syötteet saa vielä 15.7. saakka talteen xml-tiedostona ja sitä kautta tallennettua Blogloviniin. Nyt voit siis sinäkin seurata tätäkin blogia Bloglovini  kautta, jos et ole liittynyt lukijaksi.

Voi tätä tekniikan ihmemaata. Toivotaan, että jotakin helppoa ja mieluiten visuaalisesti ja teknisestikin mukavaa tapaa käyttäen pystyn edelleen seuraamaan kaikkia ihania blogeja, joihin olen jäänyt koukkuun. Pääasia, että tilaukseni ovat nyt ainakin parissakin paikassa tallessa!