maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kesäpäiviä

Sohvaneulomo on muuttanut monena päivänä sohvalta ulos. Sitä on ehditty virkkailla Baden-Baden-tuolissa ja pihakeinussa, jopa Yyterin hiekkarannallakin. Hiekanjyviä löytyi vielä eilen illalla kässypussista. 


On tämä kesä ihanaa aikaa!


Tytär hieman kuittaili, että toiset täällä ottaa aurinkoa ja sinä vaan virkkaat. Minusta siinä ei ollut mitään omituista, kai sitä nyt auringon alla voi tehdä muutakin kuin vaan maata tai lukea kirjaa. Tuo kuvassa näkyvä aloitus kylläkin tuli purettua myöhemmin, sillä siihen oli tullut ärsyttävä virhe, jonka kanssa en pystynyt elämään.


Toisaalta kesällä on kyllä tullut nautittua myös paljon muusta kuin käsitöistäkin. Olen lukenut paljon, enimmäkseen täyttä hömppää. Kuvassa näkyvä kirja oli sellainen, joak vei mukanaan heti ensimmäiseltä sivulta. Sopivasti vanhoja salaisuuksia, traagisia elämänkohtaloita ja tietenkin myös rakkautta. Siis lomalukemista parhaasta päästä. Tässä tyypillisin lukuasentoni ja paikkani, jos ei illan sänkylukemista oteta huomioon.Mansikka on suosikkimakuni kesän marjoista. Retkellämme Raumalle silmääni hiveli torikahvilan pöydässä tämä hieno käyttötapa tuhkakupille. Vaihtakaahan ihmiset tupakat mansikoihin!Leppoisaa kesäpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät viestin vierailustasi.