torstai 25. heinäkuuta 2013

Maalaiskaupan löytö

Täällä anoppilan maaseutukodin lähistöllä on sellainen hassu kauppa, jossa on kaikkea. Löytyy nappia ja naulaa ja vaatetta ja koriste-esinettä. On peittoa ja tyynyä ja puutarhatyökaluja. Ja sitten vielä kaikenmaailman sekalaista krääsää.

Pyöräilimme miehen kanssa sinne, kun ei löytynyt sopivaa ruuvia yhteen korjausprojektiin. No ruuvit löytyi ja mulle mittanauha, se kun oli jäänyt pois kässypussukastani.

Mutta voi ilon päivää, mitä muuta sieltä löytyi!
Suklaanruskeaa seiskaveikkaa!

Olen etsinyt sitä turhaan joka paikasta. Se kun on viime talven värejä, niin on ollut joka paikasta loppu. Se on kaunis ruskea ja käy monen värin ja jämäkeräni pariksi raitoihin ym. Täällä maalla ei varmaan langan menekki ole suuren suurta, joten sitä oli tässä ihmekaupassa jäljellä. Kai ne täälläkin enimmäkseen ostaa marketista kaupungissa käydessään. Kannattaa siis poiketa syrjäisiin pikkukauppoihin, kun etsii vanhempia värejä.Olen nyt kahden ruskean kerän iloinen omistaja!
Pienet on ilot minulla.
Aurinkokin paistaa!

3 kommenttia:

 1. Tuo on kaunis ruskea seiskaveikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Saisi minusta olla valikoimassa aina,se kun on sellainen hyvä perusväri.

   Poista
 2. Miekin tykkään tuosta väristä, harmi kun joka vuosi värit vaihtuu, mutta onneksi on näitä pikkuisia kyläkauppoja joista tekee löytöjä.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät viestin vierailustasi.