keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hellepäivien hullutuksia

Järkevät ihmiset viettävät hellepäivinä aikaa rannalla tai pihalla varjossa puun alla. Minä sen sijaan vietin kahtena päivänä aikaa kuumassa keittiössä keittäen viinimarjamehua ja vadelmahilloa. Olihan ne marjat sentään poimittu ulkosalla. Mutta keittiössä riitti lämpöä vaikka muille jakaa.

Mehu-Liisa porisi ja syksyn päivänsankarien kakkuihin tuli hyvää hilloa!Sitten kun oli vapaata, teinkö jotakin mukavaa kevyttä kesäkäsityötä? No en tietenkään, vaan otin esiin Nallen jämiä ja aloin tehdä villasukkia. Todella kesäistä. Onneksi sentään menin kutimeni kanssa terassille.

Tästä on muotoutumassa sukat 50 täyttävälle ystävälle, jonka yllätyssyntymäpäiville saimme kutsun.
Uskallan paljastaa tämän projektin jo tässä vaiheessa, koska kyseessä on mies, joka ei taatusti eksy minun neulomooni.Tällä viikolla kävin myös pyöräilemässä ja rämpimässä pöheiköissä, kun mieheni sai minut houkuteltua mukaansa geokätköjä etsimään. Mieheni on harrastanut geokätköilyä jo kauan, ja minäkin olen sen harrastuksen myötä tullut reissuilla poikenneeksi mitä omituisimmissa paikoissa. "Tässä lähellä olisi yksi kätkö..." on hyvin tuttu lause.

Tällä kerralla löysimme metsän prinsessan, joka kurkki sievästä linnunpöntöstä keskellä ryteikköä. Prinsessa osoittautui maatuskanukeksi, jonka sisällä kätkö oli.Minä taidan mennä nyt puutarhakeinuun lukemaan uutta Moda-lehteä, joka halusi tulla kaupassa koriini. Oikein mukavaa viikon jatkoa!

1 kommentti:

  1. Minusta kesä on juuri oikea aika neuloa villasukkia :) On sitten talvella valmiina ja niitä on mukava myös antaa lahjaksi.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät viestin vierailustasi.