lauantai 24. elokuuta 2013

Kolmen Nallen sukat

Saimme kutsun viisikymppisille, joten laitoin sukat työn alle jo ajoissa. 
Päädyin valitsemaan lankavarastostani kolme erilaista Nalle-jämäkerää. Yksi oli vanha kirjava marjaretki-sarjan sävy mustikka, toinen vaalea farkku, ja kolmanneksi valitsin tumman grafiitinharmaan. 

Tein harmaalla varren yläosan, kantapään ja kärjen. Muuten raidoitin sukat mustikalla ja vaaleansinisellä. Värit sointuvat hyvin yhteen, ja sukista tuli minusta todella kauniit. En katsonut toista sukkaa aloittaessani, missä kohtaa mustikka-lanka oli menossa, mutta kuin ihmeen kaupalla raidat osuivat melko samoin kohdallee, taitaa olla n. yhden kerroksen heitto. 


Kuvasin sukkia jo keskiviikkoisen postaukseni retkellä, mutta päätin kuitenkin julkaista vasta nyt, kun sukat ovat onnellisesti lahjan saajalla.

Perussukat, koko 42
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3mm

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit. Ihanasti sommitellut värit : )

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat, hyvin sopii kaikki sävyt yhteen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista Amuk ja Kosotäti! Olen kyllä itsekin tyytyväinen väritykseen, kannattaisi enemmänkin rohkeasti sekoitella noita kuvioituja ja ksivärisiä lankoja, niin saa ihan omannäköisiään yhdistelmiä. Yritänkin nyt tulevaan sukkasatoon valita jo valmiiksi värejä valtavista jämälankavarastoistani, ja kokeille erilaisia väriraidotuksia entistä rohkeammmin. Sääli vaan, että nämäkin sukat tuli tehtyä jo ennen sukkasatoa.

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno väritys sukissa. Kuvioitujen lankojen yhdistäminen yksivärisiin on aina jännittävää puuhaa. Neulominenkin sujuu nopeammin, kun koko ajan sitä ajattelee, että neulon vielä pari kerrosta.

  VastaaPoista
 5. Sukkia on vaan niin mukava kutoa. Syntymäpäiväsankari sai kauniit sukat!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät viestin vierailustasi.