maanantai 30. syyskuuta 2013

Lämmöllä suomalaisille naisille


Kuva: http://www.taito.fi/roosanauha/


Ensiksi kuulin Taito groupin Roosa nauha -kampanjasta Minnan blogista. Sen jälkeen siitä on kirjoittanut moni muukin, joten pakkohan minunkin oli poiketa Taito-Shopissa kun kerrankin voisi ostaa lankaa ja tukea samalla Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaa.

Eihän siltä reissulta selvinnyt ilman ostoksia, vaikka sukkalankaa en olisi kyllä yhtään tarvnnut lisää... 

Mitähän kassissani mahtaa olla?Kampanjan yhteydessä on julkaistu Roosa nauha -sukkaohjekuvasto, joka tietenkin tuli kassiini mukaan! Siinä on 22 sukkaohjetta, ja se maksaa vain 5,50. Jo kannatusmielessä se oli mielestäni oikein hyvä ostos. Mallitkin ovat tosi kivoja!


Kuvaston ohjeet ovat Pirkanmaan Kotityö Oy:n erikseen kampanjaa varten värjäämille sukkalangoille. Lanka on kuitenkin samaa kuin Kirjo-Pirkka, joten ohjeilla voi mainiosti tehdä myös muista väreistä tai miksei myös ihan muista ohuista sukkalangoista.

Roosa nauha -sukkalankoja on 12 eri väriä, ja niiden kaikkien myynnistä lahjoitetaan 80 senttiä/kerä Syöpäsäätiön Roosa nauha - kampanjalle. Värit olivat todella kivoja - paljon erisävyisiä pinkkejä ja punaisia ja oranssiakin. Niiden lisäksi valkoista, harmaata ja mustaa.

Sormet syyhysivät erittäin paljon, mutta onneksi sain pidettyä järjen mukana ostoksissani.
Kuten kuvasta näkyy, ei kassissani onneksi ole sukkakuvaston lisäksi enempää kuin kolme kerää lankaa.Tällaiset kolme väriä valitsin. 
Tuo oikeanpuolimmainen on juuri samaa sävyä kuin ulkokrysanteemini.Taito-Pirkanmaan kotisivuilta saa kaiken lisäksi ladattua muutaman ohjeen pdf-muodossa, kannattaa klikata itsensä sinne tästä

Valmiita sukkia alkaa toivottavasti pian ilmestyä Facebookin Roosa nauha sukkasivustolle

Sitten vaan hopi-hopi kaikki muutkin lankaostoksille Taito Shoppiin ja neulomaan sukkia vielä paremmalla omallatunnolla kuin tähän saakka.


5 kommenttia:

 1. Voi että jos osaisin kutoa tai neuloa, en ole ikinä ollut käsityöihminen! Olet onnekas kun osaat käsillä tehdä! Kiva blogi sinulla ja minullakin traumoja koulun liikunta- ja käsityötunneilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi traumat voi aina selättää :-)

   Minä otin virkkuukoukun esiiin, kun lapseni alkoi koulussa virkata ja tarvitsi apua. Yllättäen muistinkin jotakin ja aloin itsekin virkata. Voi että, kuinka rentouttavaa se oli. Ensin tein vain ketjusilmukkaa ja jotakin pötköä, sitten patalapun. Ja sitten otin puikot esiin ja muistelin ädin oppeja ja googlasin, ja "tadaa" tein sukat! Ne eivät olleet kovin hienot, mutta siitä se sitten lähti. Loppu onkin historiaa. Nyt ollaan siinä pisteessä, että televisiota ei pysty katsomaan, jos ei ole jotakin käsityötä.

   Poista
 2. Nyt houkuttaa.
  Kauniit värit valitsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä monta houkuttavaa väriä! Saa nyt vaan nähdä, kuinka kauan niitä keriä pitää vaan ihailla, ennen kuin saan niistä jotakin aikaan. En oikein kauheasti rakasta ohuita sukkalankoja ja ohuita puikkoja. Jospa keksisi jokun sisustushyllytaulun, jossa olisi lankakeriä.

   Poista

Kiitos kun jätät viestin vierailustasi.