maanantai 25. marraskuuta 2013

Creeper hiipi sukkiin

Jokainen, jolla on tietokonepelejä pelaavia lapsia lähistöllä, on varmaan ainakin kuullut sanan Minecraft. Jos et ole kuullut, niin riittää varmaan tiedoksi, että se on tietokonepeli. 

Minäkään en pelistä kovin paljon tiedä. 
Kaikki kolme lastani ovat kuitenkin peliä pelanneet enemmän tai vähemmän. 
Pari kesää sitten Tukholmassa käydessämme piti jopa käydä vierailulla pelin kehittäjän toimistolla. 
Eli on se aika tärkeä juttu, kun piti ihan pelin keksijän nimmari käydä hakemassa Tukholmasta asti. 

Yksi pelin hahmoista on Creeper."Creeperit ("Lurkit", "Hiipijät" tai "Ryömijät") ovat pelin tunnetuin, Survival Test -versiosta asti pelissä mukana ollut joukko. Ne ovat yksi pääasiassa yöllä liikkuvista aggressiivisista joukoista. Kuollessaan creeperit pudottavat satunnaisia määriä ruutia.

Creeperit ovat hyvin hiljaisia liikkujia, ja kun sellainen pääsee pelaajan luokse, se alkaa päästää sihisevää ääntä ja räjähtää 1,5 sekunnin kuluttua, joka voi osoittautua hyvin tuhoisaksi niin pelaajalle kuin ympäristöllekin. Ne eivät myöskään syty tuleen Auringon noustessa, kuten jotkin muut agressiiviset joukot. Creeperin räjähdys voi tuhota suuriakin rakennelmia."  

Tekstin lähde ja kuva: Minecraft-wiki
Creeper-sukat olivat 16-vuotiaani toivelistalla, kun kyselin väritoivetta villasukkiin. Onneksi tämä hahmo oli minulle jo ennestään tuttu, samaisella pojalla kun on jo ennestään Creeper-pehmolelu. 


Hahmo on onneksi aika yksinkertainen tehdä, joten sitten vaan suunnitelemaan!
Tällaiset sukat sain eilen valmiiksi.


Sukat ovat ilmeisesti aika huonosti jalassani, koska kuvassa toisen sukan Creeper näyttää paljon pienemmältä. Kyllä ne kuitenkin samankokoiset ovat!
Pehmo-Creeperkin tuntui pitävän näistä, kun se tunki kuviin mukaan :-)

Vartta kiertää neljä Creeperin päätä, ja sukan terässä on yksi kokonainen hahmo keskellä. Jotta sain langat juoksemaan mukavasti mukana, tein alapuolen musta-vihreää ruutua.


Siellä ne nyt odottavat pojan sängyllä uutta omistajaansa koulusta ja lämmittävät tuota pehmoa.
Toivottavasti kelpaa!


Malli: Omasta päästä
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm


Tässä vielä Creeperin neulekaavio,
jonka piirsin näitä sukkia varten.
Lähetä kommentti