lauantai 7. joulukuuta 2013

Adventtikalenterit

Joulukalenterit ovat sitten mukavia.
Meillä on joka vuosi ainakin partiolaisten kalenteri, koska kaikki muut paitsi minä perheestäni ovat partiolaisiaja. Lapsilla on tietenkin myös suklaakalenterit.
Ne vaan kuuluvat joulun odotukseen!

Kuva: Suomen partiolaiset

Suomen partiolaisten joulukalenteri näyttää tänä vuonna tällaiselta, ja tästä linkistä pääsee katsomaan, millaisia kalentereita on ollut vuosien varrella.

Täällä blogistaniassa on ollut myös ihana seurata kanssabloggaajien mukavia adventtikalentereita. 
Vaikka joulukuu on jo pitkällä, ajattelin vinkata muutamasta mukavasta blogijoulukalenterista, joita olen seuraillut. 

Erityisen hauska on ollut Missä neuloimme kerran -blogin jämälankavillasukkajoulukalenteri
Siinä tulee joka päivä ohjetta eteenpäin jämälankavillasukkiin, jotka neulotaan varpaista varteen. Idea on NIIN hauska, että harmittaa, kun en lähtenyt mukaan. Mutta toisaalta vielähän sitä ehtisi... No joka tapauksessa on mukava seurata tätä ja muiden aikaansaannoksia. Ainakin Silmukat ristissä-blogin Knea ja Lankaterapiaa-blogin Ryyni ovat mukana.

Toinen hieman erilainen on  Hupsistarallaa-blogin Marimekko-joulukalenteri, jossa esitellään joka päivä joku Marimekkotuote bloggaajan kokoelmista. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Käsityöaiheisia joulukalentereita on ainakin Lankaa mutkalle-blogin Joulua odotellessa-kalenterissa, jossa esitellään joka päivä joku käsityö. Ellis Handmade-blogin joulukalenteri on mukava, monipuolinen DIY-henkinen joulukalenteri.

Valokuvat ovat ihania, ainakin Krisun ottamat, joita pääsee ihailemaan Merkintöjä Melukylästä-blogin joulukalenterissa. Taitavia ja kauniita valokuvia erilaisista aiheista, ja siellä saa oikein avata luukun.

Aivan toisenlaisiin tunnelmiin pääsee Elämää vihreällä saarella-blogissa, jossa pääsee joulukalenterissa nauttimaan kirjoittajan kertomuksista ja kuvista Irlannissa.

Mitäs muita blogijoulukalentereita on? 
Antakaapas linkkejä, jos on suositeltavia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät viestin vierailustasi.