perjantai 15. maaliskuuta 2019

Zusammen


Zusammen on saksaa ja se tarkoittaa "yhdessä". Koska nämä käsityömessuilta ostamani Malabrigon Mechita-vyyhdit näyttivät niin kauniilta yhdessä, päätin neuloa niistä huivin.


Huivimallejahan on netti pullollaan, joten runsaudenpula meinasi tulla, kun selailin Instagramia ja Ravelrya. Kun sitten näin Susanna Winterin suunnitteleman Zusammen-huivin, olin välittömästi myyty. Sekä malli että huivin nimi sopivat täydellisesti suunnittelemaani projektiin. Kyseessä on epäsymmetrinen kolmionmuitoinen huivi, joka on ollut viime vuonna mysteeriyhteisneulontana. Ostin ohjeen Ravelrysta ja laitoin puikot kilisemään.

Ohje oli selkeästi kirjoitettu ja sitä oli helppo seurata. Alkuun pääsi hyvin nopeasti, eikä ainaoikein-osuudella tullut sen kummempia pulmia, mitä nyt jokunen silmukka jossain kohtaa putosi...Pitsireunus olikin sitten jo melko lailla haastavampaa. Ohje kyllä oli melko helppo ja selkeä, mutta jouduin kuitenkin purkamaan muutaman kerroksen pariinkin otteeseen, koska olin laskenut jossain kohtaa väärin tai jättänyt jonkun langankierron tekemättä - ihan omaa huolimattomuuttani. Pitsireunuskin valmistui kuitenkin hitaasti mutta varmasti ja siitä tuli todella kaunis.

Kuvasin valmista huivia kännykällä sisätiloissa, koska halusin kuvan heti tuoreeltaan Instagramiin. Olin ajatellut meneväni apulaisen kanssa kuvaamaan huivia johonkin kauniiseen paikkaan luontoon enne tätä postausta, mutta koska siitä ei ole tullut mitään, joudun nyt tyytymään näihin kuviin. 

Tässä huivi valmiina henkarilla.

   
Neuloin huivin 3,5 mm:n pyöröpuikolla. Lankaa koko huiviin kului 135 grammaa, joten kumpaakin lankaa jäi vielä vähän jäljelle. Niistä saattaisi riittää vaikkapa ohueen pipoon.

En ole mitannut valmista huivia, mutta kyllä se varmaankin on lähes parimetrinen.

Olen oikein tyytyväinen valmiiseen lopputulokseen. Huivi tuli heti jokapäiväiseen käyttöön.
2 kommenttia:

 1. Kaunis tuli huivistasi! Minäkin olen tuon neulonut, annoin sen lahjaksi.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tuli tuosta pitsistä ja tietenkin koko huivista.
  Muutenkin kiva blogi sulla. Liityin lukijaksi ja liitin sun blogin mun lukuluetteloon.
  Oleppas sinäkin rohkea ja tule käymään vierailulla aurinkokujalla blogissa.
  Aurinkoista ja keväistä viikkoa sulle. Vaikka täällä ei ainakaan sellaista ole.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät viestin vierailustasi.